Makaron Sezamowy

Makaron Sezamowy
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Makaron sezamowy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 71 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka papryki, penne, ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Paluszki z kurczaka miodowo-Teriyaki z sezamem z makaronem celofanowym sezamowym i groszkiem, oraz Makaron Sezamowy.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować do al dente, 10 minut, dodając edamame na Ostatnie 3 minuty i brokuły i groszek śnieżny na ostatnią chwilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
BrokułyBrokuły
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Spuścić; uruchomić pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Przełożyć do dużej miski, wytrząsając nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj pozostałe warzywa. Wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn