Makaron Sałatka Cezar
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać makaron Sałatka Cezar spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, makaronu, grzanek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia.
Umieść jajka w rondlu i napełnij wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć. Przykryć pokrywką i doprowadzić do wrzenia.
Po ugotowaniu wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut.
Odcedzić, ostudzić, obrać i posiekać.
Smażyć boczek na patelni na średnim ogniu lub gotować w kuchence mikrofalowej na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem, aż będzie ostry.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
W dużej misce, połączyć sałatę i makaron. Wymieszać z jajkami, boczkiem, sosem Cezar i grzankami. Przechowywać w lodówce przez około 30 minut przed podaniem.