Makaron ryżowy z krewetkami i Pesto Bazyliowo-miętowe
Makaron ryżowy z krewetkami i Pesto Bazyliowo-miętowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 410 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pomidorów, wody, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z bazylią i miętą, Makaron z bazylią i miętą, oraz Makaron Z Cukinią Z Awokado Z Bazylią Pesto.
Instrukcje
Umieść pierwsze 9 składników w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Makaron gotować we wrzącej wodzie 3 minut lub aż gotowe.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Umieść dużą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj krewetki; smażyć 3 minuty lub do czasu zakończenia. Wymieszać pesto, makaron, i pomidor; gotować, aż dokładnie ogrzane.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.