Makaron ryżowy smażony z wołowiną i szpinakiem
Smażony makaron ryżowy z wołowiną i szpinakiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 387 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $6.94 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Mieszanka top polędwicy stek, czapki shiitake Grzyb, szeroki paluszki ryżowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna wołowina i szpinak Stir Fry z jajkiem smażonym ryżem, Makaron Ryżowy Smażony, oraz Smażony kurczak i makaron ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Rozgrzać dużą patelnię lub wok na dużym ogniu.
Dodaj olej rzepakowy do patelni; obracaj, aby pokryć.
Dodać cebulę i stek; smażyć 1 minutę.
Dodać pieczarki i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj szpinak; stir-fry 1 minutę lub aż warzywa więdną.
Połącz ocet ryżowy i kolejne 4 składniki (przez Sriracha) w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę octu do mieszaniny stek; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać z makaronem, olejem sezamowym i solą; gotować przez 1 minutę lub aż makaron zostanie dokładnie podgrzany, podrzucając do połączenia.