Przepis makaron Primavera z pesto rukola może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka połówek orzecha włoskiego, penne, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pesto Pasta Primavera, Pasta Pesto Primavera, oraz Nadruk: makaron Primavera ze szpinakowym Pesto-smukła Kuchnia.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W misce wrzucić cukinię i cebulę z 1 łyżką oliwy z oliwek i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Cukinia
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozprowadzić na 2 blachach do pieczenia. Piec do miękkości (około 15 minut), mieszając raz. W robocie kuchennym lub blenderze rukola, czosnek, orzechy włoskie, 1 łyżka soku z cytryny, skórka z cytryny, parmezan i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, wlewając 3 łyżki oliwy z oliwek powolnym strumieniem. W dużej misce wrzucić pesto z rukoli z penne, pieczone warzywa, pomidory winogronowe i 2 łyżki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pomidor Winogronowy
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Parmezan
Rukola
Orzechy Włoskie
Czosnek
Pieprz Arbolowy
Penne
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny