Makaron pomidorowo-czosnkowy

Makaron pomidorowo-czosnkowy
Makaron z pomidorami i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. 91 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, parmezan, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron pomidorowo-czosnkowy, Czosnkowy Makaron Pomidorowy Suszony Na Słońcu, oraz Makaron czosnkowo-pomidorowy z groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory w czajniku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Zalać wodą i przykryć ponownie zimną wodą. Obierz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Pokroić na małe kawałki.
4
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Na dużej patelni lub patelni saute, podsmażyć czosnek w wystarczającej ilości oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni. Czosnek powinien po prostu stać się nieprzezroczysty, a nie brązowy. Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Natychmiast wymieszać pomidory, sól i pieprz. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż makaron jest gotowy; dodać bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odcedzić makaron, ale nie spłukać w zimnej wodzie. Wymieszać z kilkoma łyżkami oliwy z oliwek, a następnie wymieszać z sosem. Zmniejsz ciepło tak nisko, jak to możliwe. Przechowywać ciepłe, odkryte, przez około 10 minut, gdy jest gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Udekoruj obficie świeżym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1
Podsmaż świeże pieczarki z czosnkiem lub dodaj cukinię razem z pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn