Pomarańczowy makaron Chile to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, koncentrat soku pomarańczowego, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również One Pan Chicken & Orange Chile Noodles, Chile-Makaron Ze Szkła Limonkowego, oraz Chile-Makaron Warzywny Z Limonką.
Instrukcje
1
W garnku na dużym ogniu zagotuj około 8 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj makaron i gotuj do al dente, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Dobrze odcedź i umieść w dużej misce. Odłóż na bok.