Makaron Polski (twarożek i makaron)
Polskie kluski (twarożek i makaron) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 545 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 136 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka śmietany, cebuli, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron Twarogowo-Szczypiorowy, Turos Csusza-twarożek suchościeralny i makaron, oraz Kapusta i kluski po polsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w roztopionym maśle, aż zmięknie, 7 do 10 protokół.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 5 protokół.
Odcedzić i wrócić do garnka.
Wymieszaj masło i mieszankę cebuli, twarożek, śmietanę, sól morską i czarny pieprz do makaronu.
Umieść garnek na średnim ogniu; gotować i mieszać do ogrzania i ogrzać, 5 do 8 protokół.