Makaron Polski
Polski makaron może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać kapustę, cebulę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Polska kapusta i kluski (Lazanki), Kapusta i kluski po polsku, oraz Polski makaron i kapusta Oszczędny Smakosz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do toczenia wrzenia na dużym ogniu. Wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować, uncovered, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal twarde do kęsa, o 5 protokół.
Tymczasem, rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać kiełbasę, zielony pieprz, i cebula. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużym garnku. Wymieszać z kapustą, mieszanką kiełbasy i makaronem. Dusić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, o 30 protokół.
W razie potrzeby dodać wodę podczas gotowania; mieszanina nie powinna być sucha. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
W razie potrzeby udekorować śmietaną.