Makaron Polski

Makaron Polski
Polski makaron może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać kapustę, cebulę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Polska kapusta i kluski (Lazanki), Kapusta i kluski po polsku, oraz Polski makaron i kapusta Oszczędny Smakosz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do toczenia wrzenia na dużym ogniu. Wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować, uncovered, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal twarde do kęsa, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Drenaż.
3
Tymczasem, rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać kiełbasę, zielony pieprz, i cebula. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
5
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużym garnku. Wymieszać z kapustą, mieszanką kiełbasy i makaronem. Dusić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
W razie potrzeby dodać wodę podczas gotowania; mieszanina nie powinna być sucha. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
W razie potrzeby udekorować śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn