Makaron Po Niemiecku

Makaron Po Niemiecku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Pastan w stylu niemieckim. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, sól, rotini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Po Niemiecku, Hamburgery Po Niemiecku, oraz Ziemniaki Po Niemiecku.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Kapustę ugotować na oleju 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z brązowym cukrem, octem i kminkiem. Przykryć i gotować około 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KapustaKapusta
OcetOcet
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Makaron wymieszać z mieszaniną kapusty; podgrzewać do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MakaronyMakarony
4
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn