Makaron Pimiento z serem

Makaron Pimiento i ser wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz serek, masło, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kąski z makaronem i Pimiento, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem.
Instrukcje
Przygotować makaron cellentani zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem roztopić 2 łyżki. masło w holenderskim piecu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj mąkę; gotuj, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo ubijaj mleko i odparuj mleko, aż będzie gładkie; gotuj, stale ubijając, 8 do 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Ubić serem, solą i 1/8 łyżeczki. pieprz czerwony zmielony, aż będzie gładki.
Wyjąć z ognia i wymieszać z szynką, pimiento i makaronem.
Wlać mieszaninę makaronu do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania. Wymieszać razem pokruszone płatki, 1 łyżka. roztopione masło, a pozostałe 1/8 łyżeczki. zmielony czerwony pieprz; posypać mieszaniną makaronu.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Uwaga: testowaliśmy z Barillą Cellentani.