Makaron pesto bazyliowe z cukinią i miętą

Makaron pesto bazyliowe z cukinią i miętą
Makaron pesto bazyliowe z cukinią i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z Pesto bazyliowo-miętowego z pomidorami i truskawkami, makaron pesto bazyliowo-cytrynowy z cukinią, oraz Smażona cukinia + mięta i pistacjowe Pesto Pappardelle makaron.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cukinię, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 4 do 5 protokół. Wymieszać z liśćmi mięty. Łyżka makaronu z pesto bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pesto BazyliowePesto Bazyliowe
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn