Makaron Penne z prażonym koprem włoskim, pomidorkami koktajlowymi i czarnymi oliwkami

Makaron Penne z prażonym koprem włoskim, pomidorkami koktajlowymi i czarnymi oliwkami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 380 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oregano, pomidorki koktajlowe, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony koper włoski z pomidorami, oliwkami i ziemniakami, Pieczony koper włoski ze Zwęglonymi pomidorami, oliwkami i Pecorino, oraz Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Koper posiekać na kawałki wielkości kęsa.
Połącz koper włoski, oliwki, rozmaryn, oregano i pomidory w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Mieszankę kopru włoskiego posypać pieprzem, skropić oliwą z oliwek. Rzuć dobrze płaszcz.
Piecz mieszaninę kopru włoskiego w temperaturze 450 przez 30 minut lub do momentu, aż Koper będzie miękki, mieszając raz.
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i tłuszczu.
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Dodać mieszaninę kopru włoskiego i sól i wymieszać, aby połączyć.
Dodać ser; wrzucić do połączenia.