Makaron Paprykowo-Łososiowy
Makaron z czerwoną papryką i łososiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki jalapeno, filety łosoś, skrobia kukurydziana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowym naczyniu do pieczenia ułóż filety w jednej warstwie.
Posypać sokiem z cytryny. Naczynie szczelnie przykryć folią.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C). Gotować, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotne patrząc w najgrubszej części, 12 do 14 minut.
Tymczasem w blenderze gładko puree z czerwonej papryki, parmezanu, skrobi kukurydzianej, chili i czosnku.
Dodaj kolendrę i rosół z kurczaka; wir do mieszania.
Wlać mieszankę pieprzu na 10-calową patelnię. Mieszać na dużym ogniu do wrzenia. Zmniejszyć ciepło, aby utrzymać ciepło.
Gotować makaron w 3 ćwiartki wrzącej wody do miękkości ugryźć, o 7 protokół.
Odcedzić i wrócić do patelni.
Soki z pieczonego łososia wymieszać z sosem z czerwonej papryki.
Wymieszać 1 1/2 szklanki sosu z makaronem. Łyżka makaronu na talerze. Wierzch z rybą i skropić pozostałym sosem.