Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj makaron orzechowy z tofu spróbować. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Staromodne masło orzechowe, ogórek, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tofu duszone z orzechami z makaronem, Masło orzechowe Kokosowe Tofu z makaronem, oraz Zimny makaron z Tofu w sosie orzechowym.
Instrukcje
1
Makaron ugotować w dużym garnku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić i odstawić.
3
Bulion ciepła, czosnek, masło orzechowe, cukier, płatki chile, i sos sojowy w garnku do makaronu aż do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Płatki Czerwonej Papryki
Sos Sojowy
Czosnek
Bulion
Makarony
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodaj tofu, ogórek, i makaron i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Makarony
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Makaron przenieść do miski; top z cebulą, kolendra, i orzeszki ziemne.