Makaron orzechowo-chlebowy z jajkiem na miękko
Makaron orzechowo-chlebowy z jajkiem na miękko może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 44 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, linguine, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia z pesto z rukoli orzechowej i bułką tartą, Makaron Primavera z polewą bułką tartą, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Serem Drobiowym Z Polewą Parmezanową.
Instrukcje
Doprowadzić 3 cale wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać jajka na patelni; gotować 5 1/2 protokół.
Drenaż. Zanurz jajka w lodowatej wodzie i odstaw na 5 minut.
Umieścić chleb w robocie kuchennym, proces aż drobno zmielone.
Dodać orzechy do chleba; pulsować, aż drobno zmielone.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek do patelni i zawirować do herbu.
Dodaj czosnek i smaż przez 30 sekund, stale mieszając.
Dodaj mieszaninę bułki tartej, sól, i pieprz na patelnię; smażyć przez 5 minut lub do tosty, często mieszając.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Dodać makaron do mieszaniny bułki tartej; wrzucić do połączenia.
Posypać natką pietruszki i szczypiorkiem; wymieszać. Miksturę makaronu podzielić równomiernie na 4 płytkie miseczki, A każdą porcję uzupełnić 1 jajkiem i 1 1/2 łyżki sera.