Makaron muszkatołowy z wołowiną i pomidorami
Makaron muszka z wołowiną i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 37g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory w puszkach, paprykę i cebulę stir-fry, makaron muszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garlicky Beef & Tomatoes with Pasta, Wołowina z pomidorami, makaronem i sosem Chili, oraz Zapiekane makarony z wołowiną, suszonymi pomidorami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w 12-calowej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować mrożone warzywa smażyć na oleju 3 minuty, często mieszając. Wymieszać z wołowiną. Gotować 5 do 6 minut, często mieszając, aż nie będzie różowy.
Wymieszaj pomidory, sól czosnkową i pieprz. Gotować od 2 do 3 minut, często mieszając i lekko rozbijając pomidory łyżką, aż mieszanina będzie gorąca. Wymieszać z makaronem. Gotować od 1 do 2 minut, ciągle mieszając, aż makaron będzie dobrze powlekany i gorący.