Makaron Muszka Pomidorowo-Grzybowa
Pomidorowo-grzybowy makaron muszka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z kiełbasą, pieczarkami i pomidorami, Makaron Z Pieczarkami I Suszonymi Pomidorami, oraz Makaron z sosem pomidorowo-grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, w dużej patelni nonstick, podsmażyć grzyby, cebula i czosnek na maśle i oleju przez 5 minut lub do miękkości.
Dodaj pomidory; gotować, odkryte, na średnim ogniu przez 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bazylią, pietruszką, solą i pieprzem; gotować 2-3 minuty dłużej.
Makaron odcedzić, wymieszać z pomidorami i parmezanem.