Makaron Muszka Boczek
Boczek Muszka makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1029 kalorii, 31g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka twarogu, przyprawy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kolacja: makaron z cebulą, boczkiem i pomidorem (Pastan All ' Amatriciana), Makaron ze szpinakiem, pieczarkami i boczkiem z indyka (makaron z cukinią), oraz Makaron Muszka Boczek.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Trzymaj ciepło.
Boczek ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; dobrze odcedzić i pokruszyć.
Beat serek, masło, i włoskie przyprawy w średniej wielkości kuchence mikrofalowej bezpieczne miski przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym, aż gładkie. Stopniowo dodawać mleko, ubijając, aż mieszanina będzie gładka.
Mikstura serek mikrofalowy w wysokiej 3 minut lub do dokładnie ogrzanego, ubijając co 30 sekund.
Na ciepły makaron wlać mieszankę z serem śmietankowym, podrzucając do płaszcza. Top z pokruszonym boczkiem i 1/2 szklanki startego parmezanu.
Rozjaśniony boczek Muszka makaron: substytut o obniżonej zawartości tłuszczu lub boczek z indyka, 1/3-mniej tłuszczu Serek i 2% mleko o obniżonej zawartości tłuszczu. Postępuj zgodnie z zaleceniami.