Makaron Minestrone

Makaron Minestrone
Makaron Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, pomidory, fasolę nerkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Minestrone Macaroni II, Makaron Minestrone, oraz Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać pomidory, wodę, makaron i bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub aż makaron będzie miękki. Wymieszać fasolę i gotować aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn