Makaron Meksykański
Przepis Mexican Pastan jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz oliwki, salsę, makaron z muszelkami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Meksykański, Meksykańska Wołowina I Makaron, oraz Makaron Z Patelnią Meksykańską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę na średnim ogniu na dużej patelni. Cebulę i pieprz gotować w oleju, aż lekko rumiane, 10 protokół. Wymieszać kukurydzę i podgrzać. Wymieszać w czarnej fasoli, pomidory, salsa, oliwki, taco przyprawy i sól i pieprz i gotować, aż dokładnie ogrzane, 5 protokół.
Wrzucić sos z gotowanym makaronem i podawać.