Makaron marchewkowy z serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z marchwi i sera. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka marchwi, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron marchewkowy z serem, oraz Makaron Marchewkowy Z Serem.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz marchew ze skórką i sokiem oraz 1/4 szklanki wody. Doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż marchewki są bardzo miękkie, o 30 protokół. Odrzuć skórkę.
Przenieść marchew i płyn do blendera i puree, aż będzie bardzo gładka.
Tymczasem w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron aż do al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Powrót makaron do garnka.
Dodaj zarezerwowaną wodę i puree z marchwi i gotuj na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż makaron zostanie pokryty zagęszczonym sosem, około 5 minut. Wymieszać trzy czwarte sera i gotować, mieszając, aż bardzo kremowy, 2 do 3 minut dłużej. Wymieszać z estragonem i doprawić solą i białym pieprzem.
Makaron przełożyć do średniego naczynia do pieczenia i polać pozostałym serem.
Piec, aż ser topi się i lekko rumiane, o 20 protokół.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.