Makaron Kugel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj makaronu Kugel. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 442 kalorie, 15g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pół na pół, jajka, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Makaron Kugel, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 10 przez 13 przez 2 1/4-calowe naczynie do pieczenia.
Skropić trochę oleju do dużego garnka wrzącej osolonej wody. Makaron gotować przez 6 do 8 minut, aż będzie miękki.
W dużej misce, ubij razem jajka, pół na pół, brązowy cukier, wanilia, cynamon, sól i pieprz. Wymieszać z ricottą i rodzynkami.
Wlać mieszaninę makaronu do naczynia do pieczenia.
Napełnione naczynie umieścić na większej patelni i wlać tyle gorącej wody, aby dostać się do połowy boków. Przykryj cały zespół folią aluminiową.
Piec przez 45 minut, następnie zdjąć folię i piec przez kolejne 45 minut, lub do momentu, gdy krem jest właśnie ustawiony.