Makaron Kugel
Przepis makaron Kugel może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. To danie główne ma 597 kalorii, 19g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz paprykę, cebulę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Kugel, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 3-ćwiartowe naczynie do pieczenia. Roztopić 6 łyżek masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i 1/4 łyżeczka cukru i gotować, aż miękki i złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Przenieść do dużej miski, zastrzegając patelni.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować, aż al dente, o 6 protokół.
Odcedzić makaron i dodać do miski z mieszanką cebuli; doprawić solą i pieprzem.
Jajka, twarożek, śmietana, mleko, cynamon, skórka pomarańczowa, Pozostałe 1 łyżka cukru i 1 łyżeczka soli w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Dodać do makaronu i wrzucić, a następnie przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia. Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu, dodać płatki kukurydziane i wrzucić.
Posypać makaron i piec, aż tylko zestaw, 35 do 40 protokół.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.