Makaron kokosowy z przegrzebkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać makaron kokosowy z przegrzebków spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. 62 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, sól morską i pieprz, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Makaron kokosowy z przegrzebkami i wąsami grochu, Pięciopalczaste przegrzebki z makaronem, oraz Makaron Mandarynkowo-Sezamowy Z Przegrzebkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij od ogrzewania oleju kokosowego w woku na patelni, na dużym ogniu.
Dodać paprykę i czosnek, mieszać przez minutę.
Dodać kurkumę, chili w proszku, pieprz i sól morską, smażyć przez dodatkową minutę.
Wymieszać bulion warzywny z mlekiem kokosowym i dodać do podsmażenia, przykryć i gotować przez 5 minut.
Dodaj przegrzebki, plastry limonki i szpinak, kontynuować gotowanie przez kolejne pięć minut. SOS zmniejszy i zagęści.Tymczasem makaron zanurzamy w przegotowanej wodzie.
Odstawić na 5 minut i odcedzić.
Dodać ugotowany makaron do kokosowego stir-fry i wymieszać. mieszać przez 2 minuty.Talerz i posypać rozdrobnionym kokosem.