Makaron Kokosowy
Makaron kokosowy Shortcake może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ekstraktu migdałowego, donice slivered migdały, baker ' s angel Płatek kokosowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaron z prażonym ananasem, Ciasto Kokosowo-Makaronowe, oraz Lody Kokosowo-Makaronowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Wymieszać kokos, migdały, cukier, mąkę i sól w dużej misce. Białka jaj i ekstrakt migdałowy ubić lekko widelcem.
Dodać do mieszanki kokosowej; dobrze wymieszać.
Ślad 9-calowe koło na smarowanej folią blachy do pieczenia.
Rozprowadzić mieszankę kokosową równomiernie na folii, pozostając w linii koła na folii.
Piec 15 do 20 min. lub aż lekko zbrązowieje. Super.
Pokroić na 8 klinów. Wierzch równomiernie z ubitą polewą i truskawkami tuż przed podaniem.