Makaron jajeczny z porami

Makaron jajeczny z porami
Makaron jajeczny z porami wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Na 2,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pieprz, masło, jajko fettuccine, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron jajeczny z porami, Makaron z porami i boczkiem, oraz Makaron z Pancettanem i porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść duży garnek z wodą na piecu, aby się zagotować. Posolić wodę, a następnie ugotować makaron do al dente, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
W międzyczasie napełnij dużą miskę lub umywalkę zimną wodą, pokrój pory wzdłuż, a następnie pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala. Pory umyć, oddzielając wszystkie warstwy i osuszyć na ręczniku kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło na średnim ogniu, dodać pory i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż pory będą miękkie i miękkie, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać wino i wymieszać. W małej misce ubić żółtka i temperować zarezerwowaną gorącą skrobiową wodą do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Do sosu dodać hartowane jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać makaron do sosu z pora i wrzucić do połączenia przez 2 minuty, lub aż sos tworzy i pokrywa makaron. Top z serem Parmigiano-Reggiano i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn