Makaron Jajeczny Domowej Roboty

Makaron Jajeczny Domowej Roboty
Domowy makaron jajeczny może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sól, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii, Makaron Jajeczny Domowej Roboty, oraz Kurczak z domowym makaronem.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodać żółtka i wymieszać do zwilżenia suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Naciśnij w piłkę i wyciąć w ćwiartkach.
4
Rozwałkować na powierzchni mąki 1/8 do 1/4 cala grubości; przyciąć do żądanej szerokości i długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Połóż na ręczniku lnianym lub drewnianym kołku do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
6
Dodaj do bulionu, takich jak kurczak lub indyk i gotować, aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn