Makaron i grillowane warzywa z kozim serem
Pastan i grillowane warzywa z kozim serem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bazylii, pieprzu, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z kozim serem z warzywami wiosennymi, Świetne grillowane wędzone warzywa z awokado i kozim serem kruszą, oraz Grillowana Pizza z pikantnym hummusem, warzywami, kozim serem i czarnymi oliwkami.
Instrukcje
Układaj cukinię, paprykę, por, karczochy i radicchio w jednej warstwie w galaretce; posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli, czarnego pieprzu i czosnku. Lekko posmarować warzywa sprayem do gotowania.
Umieść warzywa na stojaku grillowym; grill 3 minuty z każdej strony lub aż rumiane i miękkie.
Wyjąć warzywa na deskę do krojenia; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Umieścić makaron w dużej misce; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, dobrze rzucając. Wymieszać z grillowanymi warzywami i pomidorami, posypać serem i bazylią.