Makaron gryczany z dyni, pomidorami i ricottą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj makaronu gryczanego z dyni, pomidorami i Ricottanem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 45 i kosztuje 42 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz makaron gryczany, pieprz, letnią kabaczkę i cukinię oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ziołowy "makaron" z dyni ze szpinakiem, pieczonymi pomidorami Cherry i orzechami włoskimi (bezmięsny poniedziałek), Sałatka do squasha z Fetanem i prażoną kaszą gryczaną, oraz Letnia Tarta Do Squasha Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni, podgrzać 1/4 szklanki oleju, aż prawie do palenia.
Dodać mieszankę squasha i cebulę i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż lekko zwęglone w miejscach i chrupiące-przetargu, o 8 protokół.
Dodaj pomidory, miażdżąc je lekko rękami, jak je dodać.
Dodać pokruszony czerwony pieprz, doprawić solą i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać wino i gotować, aż prawie odparuje.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 3/4 szklanki wody do gotowania.
Dodaj makaron na patelni wraz ze szpinakiem, ricotta i zastrzeżone wody do gotowania. Wrzucić na umiarkowanie wysokim ogniu, aż szpinak zwiędnie i sos jest zagęszczony i przylega do makaronu.
Makaron przełożyć na talerz i skropić pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.