Makaron Giobbi Primavera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Primavera Pastan Giobbi. Ten przepis służy 4. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w 1/2 w poprzek, równolegle do łodyg i delikatnie wycisnąć nasiona.
Pokrój mięso na kawałki 1/2 cala i umieść je w misce wystarczająco dużej, aby pomieścić gotowe naczynie.
Dodać pozostałe składniki sałatki i dobrze wymieszać.
Do makaronu: posolić wodę i doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron, dobrze wymieszać, doprowadzić do wrzenia i gotować, nie przykryte, mieszając od czasu do czasu, przez około 10 minut, mniej więcej, w zależności od tego, jak mocno lubisz makaron.
Dodaj 6-uncji chochlę gorącej wody z makaronu do sałatki pomidorowej.
Odcedzić makaron w durszlaku i natychmiast dodać go do sałatki pomidorowej. Makaron dokładnie wrzucić i podzielić na 4 talerze zupy.
Obficie posypać serem i podawać od razu.