Makaron Farfalle z cukinią i sosem cytrynowo-śmietanowym

Makaron Farfalle z cukinią i sosem cytrynowo-śmietanowym
Pasta Farfalle z cukinią i sosem cytrynowo-śmietanowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką makaron farfalle, skórkę cytryny, ser ricotta i kilka innych składników, możesz go zrobić. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pastan z cukinii w sosie cytrynowym, Artisan Farfalle makaron z wędzonym łososiem i sosem śmietanowym, oraz Łosoś wędzony i Farfalle w sosie cytrynowym.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron muszki i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 12 protokół. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, i spuścić farfalle dobrze w durszlak ustawiony w zlewie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gdy farfalle są wrzątku, wymieszać ricotta, mascarpone, i sery parmezan w dużej misce, i mieszać w skórce cytryny i bazylii, aż mieszanina jest dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
MascarponeMascarpone
FarfalleFarfalle
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cukinię i czosnek, aż cukinia są miękkie, ale nadal jasny kolor, o 8 protokół. Wymieszać około 1/4 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania makaronu do mieszaniny serów i wymieszać, aż będzie gładka; dodać gorący odsączony makaron i ugotowaną cukinię, i lekko wrzucić z sosem. Doprawić solą i pieprzem. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodać trochę więcej wody do gotowania makaronu, 1 łyżka na raz, aż sos będzie pożądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn