Makaron e Fagioli z pieczoną czerwoną papryką i Chardą Szwajcarską
Pastan e Fagioli z pieczoną czerwoną papryką i boczkiem szwajcarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, cebulę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki, Chard Szwajcarski z papryką i Garbanzos, oraz Pieczony Chard Szwajcarski z papryką i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu rozgrzać oliwę do połysku.
Dodać cebulę i marchewkę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać chard Szwajcarski i gotować, aż zwiędną.
Dodać fasolę, bulion, czerwoną paprykę i 3 łyżki natki pietruszki i doprowadzić zupę na wolnym ogniu. Przykryć częściowo i gotować zupę, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół.
Tymczasem doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodaj złamany makaron jajeczny i gotować, aż al dente.
Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć połowę warzyw do blendera wraz z odrobiną bulionu; puree do uzyskania gładkiej konsystencji. Przecier z powrotem do zupy.
Dodać makaron i ocet balsamiczny, doprawić solą i pieprzem i dusić przez 2 minuty. Pozostałą 1 łyżkę pietruszki wymieszać, wrzucić zupę do miski i podawać od razu, podając parmezan na stole.