Makaron Czosnkowo-Grzybowy

Makaron Czosnkowo-Grzybowy
Makaron z grzybami czosnkowymi wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Mieszanka parmezanu, czosnek, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Makaron Czosnkowo-Grzybowy, Makaron Czosnkowy Z Krewetkami I Grzybami, oraz Makaron z pieczarkami, pieczonym pomidorem i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, grzyby, i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki DelikatesowejOpakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody; dodać około 1 łyżeczki oliwy z oliwek, aby spaghetti nie sklejało się. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedzić i przenieść gorące spaghetti z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Jajka wymieszać w spaghetti; pozostawić na ciepło ze spaghetti, aby ugotować jajka. Mieszaj mieszankę cebuli i grzybów i 1/4 szklanki parmezanu do spaghetti na małym ogniu, aż jajka są w pełni ugotowane i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Dekoruj dodatkowym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn