Makaron curry z Tofu
Curry makaron z tofu może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 307 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, pastę curry, butelkowany mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajski makaron curry z brokułami i Tofu, Tofu Z Czerwonym Curry, oraz Tofu Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron umieścić w dużej misce.
Dodaj gorącą wodę do pokrycia; odstawić 5 minut.
Połącz mleko kokosowe, cukier, sos sojowy, imbir, czosnek, pastę curry i sól w małej misce.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj tofu; smażyć 10 minut lub do złotego koloru.
Wyjmij Tofu z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj paprykę do patelni; smażyć 1 minutę lub do chrupkiego-przetargu.
Dodaj kapustę; podsmażyć 30 sekund. Wymieszać z makaronem, mieszanka mleka kokosowego, i tofu; gotować 2 protokół lub do makaronu są miękkie. Wymieszać z zieloną cebulą i kolendrą.