Makaron curry z przegrzebkami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Curry makaron z przegrzebkami może być super przepis spróbować. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki, groszek, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Przegrzebki Morskie Curry, Przegrzebki curry z pomidorami, oraz Przegrzebki curry z pomidorami.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
W średniej misce połączyć bulion, curry, sól, pieprz, białka i jajko; dobrze wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, imbir i czosnek; Stir-fry 30 sekund.
Dodaj przegrzebki i groszek; Stir-fry 3 protokół. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać z makaronem; dobrze wrzucić. Wymieszać w mieszaninie jaj; przykryć i gotować 5 minut. Mieszaninę makaronu podzielić równomiernie między 6 talerzy. Łyżka 1 łyżka chutney na każdej porcji, i posypać równomiernie kolendry.