Makaron Carbonara Florentyna

Makaron Carbonara Florentyna
Makaron Carbonara Florentine może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, pietruszki, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Florentyna, Makaron Florencki Z Kurczakiem, oraz Makaron Florencki Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj boczek na patelnię; gotować 5 minut lub aż chrupiące, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli na patelni; odstawić boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; gotować 3 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wino; gotować 1 minutę lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
6
Dodaj szpinak; gotuj 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
7
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
8
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
9
Dobrze odcedzić, rezerwując 1 łyżkę wody z makaronu. Natychmiast dodaj makaron i zarezerwowaną wodę makaronową do mieszanki szpinaku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SzpinakSzpinak
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj zarezerwowany boczek; dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
11
Umieść patelnię na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Połącz ser i kolejne 4 składniki, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Dodaj do mieszanki makaronu, rzucając dobrze płaszcz. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
14
Zdjąć z ognia.
15
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
16
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn