Makaron Carbonara Florentyna

Makaron Carbonara Florentyna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj makaronu Carbonara Florentine. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białko jaja, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Makaron Carbonara Florentyna, Makaron Florentyna, oraz Makaron Florencki Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać 1/4 łyżeczki soli i szpinaku; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
SólSól
3
Wyjąć szpinak z patelni; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
4
Dodaj boczek na patelnię; gotować 3 minuty lub aż chrupiące, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli na patelni; odstawić boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; gotować 2 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać wino; gotować 1 minutę lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
9
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
10
Dobrze spuścić, rezerwując 1 łyżkę płynu do gotowania. Natychmiast dodać makaron i zarezerwowany płyn do gotowania mieszanki cebuli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj szpinak i boczek; dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
BoczekBoczek
12
Miejsce patelnia na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Wymieszać pozostałe 1/4 łyżeczki soli, sera, pieprzu, jajka i białka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Dodaj do mieszanki makaronu, rzucając dobrze płaszcz. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
15
Zdjąć z ognia.
16
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
17
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn