Makaron Bez Jajek
Makaron bez jaj może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, mąkę z kaszy mannej, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90% to danie jest super. Spróbuj Eggless Snickers Chocolate Chip Cookies-Eggless Cookie S, Eggless Mocha Muffins / Easy eggless muffin, oraz Eggless Apple Banana Muffin / Eggless Muffins s dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę i sól.
Dodać ciepłą wodę i wymieszać, aby ciasto było sztywne. Zwiększyć wodę, jeśli ciasto wydaje się zbyt suche.
Wkleić ciasto w kulkę i obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść przez 10 do 15 minut. Kryć się.
Odstawić ciasto na 20 minut.
Rozwałkuj ciasto za pomocą wałka do ciasta lub maszyny do makaronu. Pracować z 1/4 ciasta na raz. Resztę należy przykryć, aby zapobiec wyschnięciu.
Rolka ręcznie do 1/16 cala grubości. Przez maszynę, zatrzymaj się na trzecim do ostatniego ustawienia.
Makaron pokroić w pożądane kształty.
Świeży makaron gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 3 do 5 minut.