Makaron babci Randolph

Makaron babci Randolph
Makaron babci Randolph może być tylko przystawką, której szukasz. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion wołowy, mielony pieprz, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron jajeczny babci, Domowe kluski babci Ruth, oraz makaron z warzywami, jak zrobić makaron z warzywami / easy Veg noodles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić jajka i wymieszać z solą, pieprzem i mąką. Ciasto podzielić na dwie połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
2
Rozwałkuj połówki do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
Pozostawić do wyschnięcia przez co najmniej 2 godziny.
4
Pokrój makaron na 1/2 cala do 1 cala szerokości i tak długo, jak chcesz paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Wrzuć makaron do gotującego się wywaru i gotuj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
StadoStado
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn