Makaron babci II

Makaron babci II
Makaron babci II może być tylko przystawką, której szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 134 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Makaron jajeczny babci, Domowe kluski babci Ruth, oraz makaron z warzywami, jak zrobić makaron z warzywami / easy Veg noodles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jajko, sól, mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
2
Dodać mąkę. (W przypadku grubszych makaronów przed wymieszaniem dodać proszek do pieczenia do mąki.) Rozdzielić na dwie kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MakaronyMakarony
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozwałkować ciasto i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Pokroić w paski i rozprowadzić do wyschnięcia-pył z odrobiną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Pozostawić do wyschnięcia na około 2 godziny.
6
Wrzucić do gorącej zupy-gotować około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn