Makaron Alfredo Z Kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kurczaka Alfredo Pastan. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pierś z kurczaka, sól, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron Z Kurczakiem Alfredo Pesto, Sałatka Z Makaronem Alfredo Z Kurczakiem, oraz Makaron Z Kurczakiem Alfredo Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron i warzywa razem we wrzącej wodzie w holenderskim piekarniku 10 minut lub do makaronu jest zrobione i warzywa są miękkie.
Odcedzić makaron i warzywa; wrócić do holenderskiego piekarnika.
Do masy makaronu dodać kurczaka i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając. Gotować na małym ogniu 2 protokół lub do dokładnie ogrzane.
Posypać świeżo zmielonym pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon