Makadamia Fudge Squares
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Makadamia Fudge Squares. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 124 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makadamia Nut Nikki banan chleb kwadraty, Krówka Z Orzechów Makadamia, oraz Krówka Z Orzechów Makadamia.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika.
Rozgrzać piekarnik do 191°. Linia 10 1/2 x 15 1/2 x 1-calowy galaretki roll pan z folii aluminiowej i masła folii.
W średniej misce dokładnie wymieszać mąkę, cynamon i sól. Odstawić.
W dużej misce ustawionej nad garnkiem z ledwo gotującą się wodą, powoli rozpuść masło i czekoladę. Mieszaj od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i, za pomocą trzepaczki, mieszać brązowy cukier do mieszaniny, mieszając aż do stopienia. Stopniowo mieszaj w granulowanym cukrze. Wymieszać jajka i wanilię.
Dodać suche składniki, mieszając tylko do połączenia. Nie przesadzaj.
Na przygotowanej patelni równomiernie rozprowadzić ciasto, wygładzając je tylną łyżką stołową.
Posypać powierzchnię orzechami macadamia i wcisnąć je delikatnie do ciasta.
Piec przez 13 do 15 minut, lub do góry jest ustawiony i pasek zaczyna odciągać się od boków patelni. Nie przesadzaj. Kwadraty powinny pozostać lekko wilgotne od wewnątrz. (Uwaga: jeśli ciasto wzrośnie na patelni podczas pieczenia, nakłuj pęcherzyki delikatnie widelcem, aby uwolnić powietrze.)
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Podczas gdy bar jest chłodzenie, zrobić glazury. Aby połączyć Pasek, zanurz małą trzepaczkę w glazurze i przekręć ją na patelni. Jeśli glazura staje się zbyt gruba, cienka z niewielką ilością bardzo gorącej wody.
Odstawić, aż glazura jest ustawiona.
Ostrożnie podnieś pręt z patelni, chwytając folię po obu stronach i umieść ją na dużej desce do krojenia. Ściągnij boki folii i pokrój na 2-calowe kwadraty za pomocą cienkiego ostrza, ostrego noża. Przechowywanie: Przechowywać w szczelnym pojemniku, warstwowym między paskami papieru woskowego, do 5 dni. Te ciasteczka mogą być zamrożone.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition