Majonez Tofu
Majonez tofu to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, musztardę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Majonez Tofu, Majonez Tofu, oraz Tofu-Majonez Nerkowca.
Instrukcje
Umieść tofu, olej sezamowy, ocet jabłkowy, musztarda, sól i pieprz w pojemniku blendera. Zmiksować na gładką masę.
Skropić olej z orzeszków ziemnych cienkim strumieniem, mieszając, aż będzie gęsty i blady. Użyj natychmiast.