Majonez cytrynowo-szczypiorowy
Majonez cytrynowo-szczypiorowy może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Na 67 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 2G białka, oraz 52g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, musztardę w proszku, użyj mielonego pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Łosoś ze szczypiorkiem majonez, Grillowane przegrzebki z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym, oraz Herbatniki Ze Szczypiorkiem I Cytryną.
Instrukcje
Żółtka wymieszać z proszkiem musztardy, pieprzem, 1 łyżką octu jabłkowego i szczyptą soli w misce.
Olejki wymieszać w dzbanku. Użyj elektrycznej trzepaczki, aby ubić mieszankę żółtkową, a następnie bardzo powoli, kroplówka po kroplówce, dodaj olej. Gdy mieszanina jest blada i grubsza, a olej nie jest widoczny, zamień z kroplówki na powolny, stały strumień, cały czas ubijając.
Gdy cały olej zostanie dodany i masz gęsty majonez, smak i doprawić więcej octu, soli i pieprzu. Wymieszać skórkę cytrynową i szczypiorek, schłodzić aż będzie gotowa do podania.