Majonez cytrynowo-Oliwkowy

Majonez cytrynowo-Oliwkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj majonez cytrynowy i oliwkowy. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 1G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 34 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka majonezu, konserwowana cytryna, oliwki nadziewane pimiento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowa Oliwa Z Oliwek Majonez, Allioli po hiszpańsku (oliwa z oliwek i majonez czosnkowy), oraz Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki w małej misce, aby zmiksować. Doprawić czarnym pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
* Cytryna zakonserwowana w soku z cytryny i solance używana jest najczęściej w kuchni marokańskiej. Dostępne w niektórych sklepach z żywnością specjalistyczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn