Majonez Boczkowy
Boczek majonez może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet jabłkowy, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Majonez Boczkowy, Hamburgery BLT z boczkiem majonezem, oraz Ugotuj książkę: boczek tłusty majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż dwa stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie.Ułóż kawałki boczku w jednej warstwie na 2 blachach do pieczenia.
Piec przez 10 minut. Obracać Patelnie między stojakami i kontynuować pieczenie, aż bekon jest chrupiące i brązowy, o 5 do 10 protokół więcej.
Przenieść kawałki boczku na duży papierowy talerz wyłożony ręcznikiem, umieszczając dodatkowe papierowe ręczniki między każdą warstwą boczku. Ostrożnie wlej tłuszcz z boczku z blach do żaroodpornej miarki-potrzebujesz 2/3 szklanki. (Jeśli nie masz wystarczającej ilości tłuszczu z boczku, dodaj olej roślinny w razie potrzeby.) Wyrzucić nadmiar tłuszczu z boczku.
Niech odmierzony tłuszcz boczku ostygnie przez 15 minut.
Umieść żółtka, ocet i musztardę w średniej misce i ubijaj, aż się połączą. Podczas ciągłego ubijania bardzo powoli dodawać cienki strumień tłuszczu z boczku lub mieszaniny tłuszczu z oleju z boczku, aż do całkowitego włączenia, a mieszanina jest zagęszczona i kremowa.
Dodać sól i pieprz i ubijać do połączenia; zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce do 4 dni.