Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Maine krabowe ciasta z limonką Aïoli może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 240 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, szczypiorek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekane ciasta krabowe z cytryną i limonką aïoli, Ciasta krabowe z Aïoli, oraz Ciasta krabowe z sosem aioli.
Instrukcje
1
Połączyć mięso krabowe, 1/4 szklanki panko, a następnie 11 składników w dużej misce; wymieszać z rąk, aż w pełni włączone.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.