Need a deser wegetariański? Maida ' s Big Apple Pie może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.06 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, zmielony cynamon, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Maida / Maida Burfi, Maida Chegodilu-jak zrobić Chegodilu z Maida-Krishna Jayanthi / Gokulashtami s, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do ciasta, połączyć mąkę, sól i proszek do pieczenia w misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Naturalne Skrócenie
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać masło i pulsować około 20 razy, aby delikatnie wymieszać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Dodać jajka i żółtka i pulsować, aż ciasto po prostu zaczyna tworzyć kulkę, ale już nie. Odwróć ciasto na mąkę i ostrożnie usuń ostrze. Użyj rąk, aby wcisnąć ciasto na dysk o grubości około 1/2 cala. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej godzinę lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Do nadzienia roztopić masło na dużej patelni z przykrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać jabłka i posypać cukrem i cynamonem. Przykryć patelnię i gotować na średnim ogniu przez 5 minut, aż jabłka będą wylewać soki. Odkryj i kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie. Około jedna trzecia rozpadnie się, a reszta plasterków jabłka powinna pozostać nienaruszona. Schłodzić nadzienie. Mogą być wykonane kilka dni wcześniej i przechowywane, pokryte, w lodówce.
Aby uformować ciasto, Rozgrzej piekarnik do 191° i ustaw stojak na najniższym poziomie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
7
Rozwałkuj ciasto do około 16-calowej średnicy i wyśrodkuj na patelni. Łyżka napełniania do środka dysku ciasta i złożyć zwisające ciasto w kierunku środka ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wierzch złożonego ciasta umyć jajkiem i posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Piec ciasto około 40 minut, aż ciasto będzie złoty kolor i nadzienie będzie bulgotać. Chłodny na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki