Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 43g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 7,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, cebulę, ocet z czerwonego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Mahimahi z pomidorami na dwa sposoby, Mahimahi z cebulą, kaparami i cytryną, oraz Okra zwęglona z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i wyłóż dużą płytką patelnię do pieczenia folią.
Cebulę i pomidory wymieszać z 3 łyżkami oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na wyłożonej patelni do pieczenia, następnie równomiernie rozłożyć na pół patelni.
Rybę osuszyć i posypać po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, następnie ułożyć, obrać ze skóry bokiem w dół i rozłożyć, obok warzyw w drugiej połowie patelni.
Mżawka ryby z 1 łyżka oleju i broil 4 do 6 cali od ciepła, aż warzywa są zwęglone i lekko zwiędły i ryby jest po prostu gotowane thourough, 12 do 15 protokół.
W międzyczasie wymieszać ocet, tapenadę, 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałe 2 łyżki oleju.
Podawać ryby i warzywa na kuskusie. Soki z patelni wymieszać z winegretem i skropić na wierzchu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.