Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette

Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 43g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 7,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, cebulę, ocet z czerwonego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Mahimahi z pomidorami na dwa sposoby, Mahimahi z cebulą, kaparami i cytryną, oraz Okra zwęglona z pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i wyłóż dużą płytką patelnię do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Cebulę i pomidory wymieszać z 3 łyżkami oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na wyłożonej patelni do pieczenia, następnie równomiernie rozłożyć na pół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rybę osuszyć i posypać po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, następnie ułożyć, obrać ze skóry bokiem w dół i rozłożyć, obok warzyw w drugiej połowie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Mżawka ryby z 1 łyżka oleju i broil 4 do 6 cali od ciepła, aż warzywa są zwęglone i lekko zwiędły i ryby jest po prostu gotowane thourough, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
W międzyczasie wymieszać ocet, tapenadę, 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałe 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
OcetOcet
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Podawać ryby i warzywa na kuskusie. Soki z patelni wymieszać z winegretem i skropić na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
WarzywaWarzywa
KuskusKuskus
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn